Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Sveriges Bussresearrangörer tar upp konkurrensen med Persontrafikmässan

SB-logga

Ordnar branschträff parallellt med branschträff.

Föreningen Sveriges Bussresearrangörer tar nu i praktiken upp konkurrensen med buss- och kollektivtrafikbranschens gemensamma arrangemang Persontrafik. Samtidigt som Persontrafikmässan äger rum i Stockholm vill Sveriges Bussresearrangörer locka bussresebranschen till en branschträff och studieresa till Tyskland.

Den stora branschmässan Persontrafik 2014 äger rum på Stockholmsmässan den 28 – 30 oktober. Persontrafik är inte bara Nordens största fackmässa för hela persontrafiksektorn utan bjuder också på ett späckat konferensprogram kring aktuella och framtidsinriktade branschfrågor liksom en hel del kringarrangemang.

Sveriges Bussresearrangörer, som bildades för några år sedan som ett alternativ till den etablerade branschorganisationen, arrangerar samtidigt ett branschmöte/studieresa till Lübeck och Hamburg med avresa från Malmö den 29 oktober.

Enligt föreningen kommer deltagarna först att bland andra få träffa personer från tysk tull, polis,  delstatsregeringen i Kiel, turistorganisationen Lübeck med flera. I Hamburg står möte med ”turistansvariga” på programmet liksom ett studiebesök på vad arrangörerna uppger vara ”världens i särklass största modelljärnväg, dag Hamburgs största turistattraktion”.

Vilka företag som är medlemmar i Sverige Bussresearrangörer är alltjämt hemligt.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)