Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Bertil Göransson hedersmedlem i Sveriges Bussresearrangörer

Rese-Konsulternas grundare Bertil Göransson. Foto: Ulo Maasing.

Rese-Konsulternas grundare Bertil Göransson. Foto: Ulo Maasing.

Styrelsen för Sveriges Bussresearrangörer har enhälligt utsett  Bertil Göransson till hedersmedlem i föreningen. Bertil Göransson grundade grossistföretaget Rese-Konsulterna 1976 efter att tidigare ha arbetat för Stena Line.

– Bertil Göransson tillhör de entreprenörer vars affärsidé skapade möjlighet för även mindre och mellanstora bussresearrangörer få chansen att konkurrera även under en tid när storföretagen blev mer dominerande, skriver Sveriges Bussresearrangörer i ett pressmeddelande om utnämningen.

– Han skapade en affärsidé att bli branschens grossist, genom samlade inköp producera prisvärda paketlösningar och skräddarsydda grupparrangemang för bussreseföretag, resebyråer och researrangörer, som har gjort hans företag till det största i Norden.

– Rese-Konsulternas utveckling är imponerande och när man tog steget att erbjuda kombinerade flyg/bussrundresor innebar det inte bara en för branschen nödvändig utveckling, utan fick bussresearrangörerna nya möjligheter vara med och erbjuda något i sin hemmaregion som annars inte hade varit möjligt.

Taggat som: , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)