Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Småföretagare satsar på bussresor

SmaforetagareEtt femtontal bussar kommer att ta ny- och småföretagare från hela landet till mässan Eget Företag på Stockholmsmässan i Älvsjö 2-4 oktober. Det är NyföretagarCentrums lokala avdelningar runt om i landet som har tagit initiativet till bussarna och intresset har varit stort. Förra året reste hundratals personer med bussar från olika håll in till Stockholmsmässan.

Bussarna avgår på tidigt på morgonen och tar entreprenörerna med sig hem igen när mässan stänger på eftermiddagen.

–  Förutom möjligheten att komma till mässan och träffa alltifrån myndigheter till experter och kunna gå på kostnadsfria seminarier om att starta och driva eget företag, så blir bussarna ett utmärkt tillfälle att träffa andra människor i liknande situation. Att nätverka med andra är en viktig del i nyföretagande, säger Mats Evergren, mässgeneral för Eget Företag.

Share Dela

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)