Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny chef på Karlstadsbuss

Karlstadsbuss har fått ny vd. Foto: Karlstadsbuss.

Karlstadsbuss har fått ny vd. Foto: Karlstadsbuss.

Karlstadsbuss, som har huvudansvaret för kollektivtrafiken i Karlstad, har fått ny chef efter Sören Bergerland som slutade i våras för att bli chef för Blekingetrafiken. Mattias Bergh, som arbetat som trafikplanerare på Karlstadsbuss i tio år och här senast varit tillförordnad chef, har nu fått ett tyreårigt förordnande som ordinarie chef för Karlstadsbuss.

– Mattias Bergh har lång erfarenhet av att arbeta med kollektiva trafiklösningar, och det känns bra att Mattias vill fortsätta att utveckla Karlstadsbuss verksamhet. Kollektivtrafiken är en viktig del av den stadsutveckling som pågår, vilket Mattias har stor insikt i, säger Ingrid Näsström, stadsbyggnadsdirektör.

– Jag är stolt och glad över att ha fått förtroendet att fortsätta som chef för Karlstadsbuss. Vi är många som jobbar för att göra en bra stad ännu bättre och kollektivtrafiken har en viktig roll att spela i den utvecklingen, säger Mattias Bergh.

Mattias Bergh tillträdde officiellt som Karlstadsbuss chef den 1 oktober .

Stadsbusstrafiken i Karlstad körs av Förenade Buss i Värmland på uppdrag av Karlstadsbuss.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)