Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Rolfs Flyg & Buss säljs av BIG Travel

BIGEn av landets största bussresearrangörer, Rolfs Flyg & Buss, och resebyråkedjan BIG Travel har ingått ett samarbetsavtal som innebär att Rolfs gruppresor kommer att säljas i BIG Travels butiker. BIG Travel har 27 butiker i Sverige som säljer såväl privat- som affärsresor.

– Samarbetet ger oss en möjlighet att att erbjuda våra resor till nya kunder runt om i landet. Tillsammans med BIG Travels stora antal butiker och vårt unika anslutningsnät ger vi kunder från såväl Mälardalen som Skåne helt nya möjligheter att resa på gruppresor ut i världen, säger Emanuel Karlsson, vd för Rolfs Flyg & Buss.

Share Dela

Taggat som: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2018 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)