Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Tallink Silja får ny marknadsdirektör

TallinkSiljaFärjerederiet Tallink Silja AB har utsett Janis Pavuls till ny marknadsdirektör med tillträde från och med måndagen. Janis Pavuls har varit kommunikationschef på företaget sedan 2007. I den rollen har han haft ansvaret för bolagets externa och interna kommunikation.

– Janis har under mer än sju år mycket framgångsrikt arbetat som kommunikationschef i bolaget och har därför god kännedom om varumärket, våra produkter och de intressanta utmaningar som vi står inför, säger Ats Joorits, vice vd Tallink Silja AB.

Taggat som:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)