Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

200 miljoner med Viking Line

Viking-lineFärjerederiet Viking Line firade på onsdagen sin tvåhundramiljonte passagerare. Jubileumsresenären Meliina Lintukangas i Helsingfors överraskades med en uppgradering till lyxklass. Väl ombord fortsatte firandet med middagar för två och champagnefrukost. Jubilaren kommer även att årligen få en fri kryssning med rederiet i tio års tid så att hon aktivt ska bidra till nästa passagerarrekord.

Meliina Lintukangas reste med M/S Gabriella på kryssning till Stockholm.

– 200 miljoner passagerare sedan trafikstarten 1959 är en imponerande siffra. Utöver resenärer från regionerna kring Östersjön har vi även en hel del internationella passagerare, en andel som glädjande nog ökar hela tiden, säger Jan Hanses, vd Viking Line Abp.

Taggat som:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)