Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nu tar han över största bussresearrangörerna

Johan Arlock.

Johan Arlock.Scandorama

Johan Arlock tar nu över VD-posten för Maxli Travel Group, där Scandorama och Ölvemarks Holiday – två av Sveriges största bussresearrangörer, ingår. Som vi tidigare rapporterat kommer Johan Arlock närmast från Solresor där han varit marknadsdirektör sedan 2004.

Scandorama och Ölvemarks Holiday har sedan år 2009 varit sammanslagna och är sedan augusti 2012 helägda av Bergkvarabuss AB. Som de två största bussresearrangörerna i Sverige erbjuder de under året 2015 150 olika guidade resor. Den tidigare vd:n Per-Ola Svensson meddelade i oktober att han skulle avgå efter ett långt förflutet inom företaget.

– Jag är mycket glad för förtroendet och ser med glädje fram emot de möjligheter och utmaningar som finns för dessa två starka varumärken. Utmaningar i resebranschen finns det många, en bransch som är mycket konkurrensutsatt. Min bedömning är att vi kan, med rätt fokus och strategi, nå mycket goda framgångar, säger Johan Arlock i ett pressmeddelande.

Scandorama och Ölvemarks Holiday har arrangerat bussresor i Europa i 35 respektive 30 år.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)