Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

TUR:s utåtriktade torsdag utsåld

Farhad Kakavand, affärsansvarig för TUR-mässan. Foto: Svenska Mässan.

Farhad Kakavand, affärsansvarig för TUR-mässan. Foto: Svenska Mässan.

Resmässan TUR:s mässdag för resor ut från Sverige, SITM, Scandinavian International Travel Meet,  är utsåld rapporterar TUR. Det innebär att alla 105 montrar är sålda och nu undersöker TUR möjlgheterna att utvidga SITM som äger rum torsdagen den 19 mars.

TUR-mässan i Göteborg görs om radikalt i år. De traditionella fackdagarna slopas och mässan blir en ren publikmässa fredag – söndag. Det populära Busstorget flyttar ut från TUR och kommer att äga rum på annan plats den 16-17 april. Lokaliseringen är ännu inte klar.

SITM är tänkt som en extremt nischad mötesplats med enkla montrar i speeddejtingmiljö.

–  Vi har hämtat inspiration från amerikanska succén PowWow, men utformat att passa vår marknad, förklarar Farhad Kakavand, affärsansvarig för TUR.

SITM riktar sig till alla som vill paketera resor till utlandet: researrangörer, resebyråer, intresseorganisationer m fl i Sverige, Norge och Danmark. Utställare är utländska destinationer, hotell, flygbolag med flera.

SITM är placerad i Svenska Mässans H-hall, på övre plan, där det finns plats för 105 montrar.

– Vi förhandlar just nu om att få tillgång till den angränsande G-hallen, som har plats för ytterligare 42 montrar. Den är egentligen bokad av ett annat arrangemang, men vi hoppas det ska lösa sig, säger Farhad Kakavand.

Några av utställarna på SITM är Israel, Schweiz, Polen, Italien, ERV, Spanien, Portugal, TAP, Adriatic Explore, Brasilienexperten, Deutsche Bahn, Euroclub Travel, Katarina Line, Rese-konsulterna, Stena Line, Thailand och Metropolitan Touring,

Share Dela

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)