Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny profil för Keolis

Keolis

Keolis Sveriges nya hemsida.

Keolis Sverige profilerar om sig genom en rejäl ansiktslyftning. Förändringen sker genom en ny hemsida, ny varumärkesplattform och ny grafisk profil.

I ett pressmeddelande förklarar företaget att ”den grafiska profilen knyter an till den globala koncernen och ska spegla Keolis´ förmåga att utveckla resenärsanpassade, hållbara och effektiva kollektivtrafiklösningar”.

– Tillsammans med våra uppdragsgivare utvecklar vi resandet, förenklar vardagen för resenärerna och skapar hållbara städer. Det fantastiska arbete som våra 6000 medarbetare varje dag bidrar till vill vi lyfta fram. Därför lanserar vi nu en ny grafisk profil som särskiljer Keolis och som ska tydliggöra våra värderingar och den kompetens som finns inom företaget, säger Cecilia Jernehiem, HR-  och kommunikationsdirektör på Keolis, i pressmeddelandet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)