Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Fler flygbussar till Landvetter

Flybussarna ökar trafiken till Landvetter. Foto: Ulo Maasing.

Flybussarna ökar trafiken till Landvetter. Foto: Ulo Maasing.

Flygbussarna utökar trafiken mellan Göteborg och Landvetter flygplats. Efter beskedet om Göteborg City Airports nedläggning började Flygbussarna lägga om trafiken till Landvetter flygplats. Vissa avgångar går därför redan nu var 15:e minut istället för var 20:e. Från och med den 7:e april utökar Flygbussarna 15-minuterstrafiken till sju dagar i veckan i båda riktningarna.

– Vi lägger nu ännu mer resurser på vår linje till och från Landvetter flygplats för att göra den så bra som möjligt för resenärerna, både vad gäller tidtabell och servicenivå. Vi hoppas att det ska leda till att fler väljer att åka kollektivt.

– Utöver att införa 15-minuterstrafik har vi bland annat satt upp realtidsskyltar på flygplatsen som visar när nästa buss går för att göra det ännu enklare för resenärerna att tajma en flygbuss, säger Mikael Skoglund, affärschef på Flygbussarna Väst.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)