Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Sohlberg kör innebandyungdomar

Sohlberg Buss blir busspartner till U19-VM i innebandy. Foto: Per Wiklund.

Sohlberg Buss blir busspartner till U19-VM i innebandy. Foto: Per Wiklund.

Sohlberg Buss blir officiell busspartner till Svensk Innebandy när U19-VM i innebandy för första gången avgörs i Sverige. Mästerskapen spelas den 29 april till 3 maj med Helsingborg för värdstad. Sohlberg ska svara för de lokala transporterna av de 16 deltagande nationerna till och från matcher samt träningar.

Sohlberg Buss visade stort engagemang och god leveranssäkerhet vid vårt samarbete inför och under hemma-VM för herrar i december, och bidrog starkt till att synliggöra evenemanget utanför arenorna med sina bussar, säger Göran Harnesk, generalsekreterare för Svensk Innebandy.

Även inför och under U19-VM kommer evenemanget att synas på en del av Sohlbergs bussar.

– Innebandy ligger oss varmt om hjärtat och vi ser verkligen fram emot att komma till Skåne, som ligger strategiskt rätt till för vår fortsatta expansion, säger Hans-Erik Sohlberg, vd för Sohlberg Buss.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)