Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Sveriges Bussresearrangörer i samarbete med VISITA

Toni Schönfelder, ordförande i Sveriges Bussresearrangörer (till vänster) och Clemens Wantschura, utvecklingschef i VISITA,

Toni Schönfelder, ordförande i Sveriges Bussresearrangörer (till vänster) och Clemens Wantschura, utvecklingschef i VISITA,

Föreningen Sveriges Bussresearrangörer (SB) inleder samarbete med branschorganisationen VISITA – Svensk Besöksnäring.  Vid SB:s årsmöte i Göteborg på torsdagen undertecknade Toni Schönfelder, omvald ordförande för SB, avtalet liksom Eva Östling, vd i VISITA, som är bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen.

SB och VISITA kommer gemensamt att driva frågan om resegarantier och bankernas högt ställda krav på säkerheter, vilket SB menar hämmar företagens utveckling. SB:s styrelse säger sig också se fram emot att hotell- och restaurangnäringen via samarbetet nu får mera ingående information om Sveriges Bussresearrangörers verksamhet.

Två tunga namn från näringslivet, David Erixon och Göran Grell valdes in i SB:s styrelse. David Erixon jobbar med strategisk kommunikation på Kreab. Göran Grell är huvudägare och ordförande för Rese-Konsulterna.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)