Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Flygbussarna kör kommersiellt till Tallink Silja

Flygbussarna Charter börjar köra kommersiellt till Tallink Silja. Foto: Flygbussarna Charter.

Flygbussarna Charter börjar köra kommersiellt till Tallink Silja. Foto: Flygbussarna Charter.

Flygbussarna Charter kommer från den första juni att köra två nya kommersiella båtbusslinjer till och från Tallink Siljas passagerarfärjor i Frihamnen och Värtahamnen.  Trafiken sker i samarbete med Tallink Silja och ansluter till Tallink Siljas fartygs ankomster och avgångar.

Den ena linjen år mellan Cityterminalen i Stockholm och Värtahamnen/Frihamnen med fyra dagliga avgångar i vardera riktningen per dag. Den andra linjen går ut till Djurgården med hållplatser vid Nordiska museet och Skansen. Under högsäsong avgår bussen två gånger per dag i vardera riktningen.

Tallink Siljas passagerarfärjor från Stockholm angör Mariehamn, Åbo, Helsing­fors, Tallinn och Riga.

– Vi har en lång erfarenhet av denna typ av trafik och ser fram emot att tillsammans med Tallink Silja erbjuda våra gemensamma resenärer en högkvalitativ service, säger Christer Litzell, Affärschef på Flygbussarna Charter.

Flygbussarna Charter är ett varumärke inom Transdev Sverige.

Share Dela

Taggat som: , , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)