Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Swebus öppnar för sommaren

Swebus presenterade på onsdagen sitt sommarutbud. Foto: Swebus.

Swebus presenterade på onsdagen sitt sommarutbud. Foto: Swebus.

Expressbussföretaget Swebus öppnade på onsdagen sin försäljning av biljetter till sommarsäsongen. Företagets nya sommartidtabell innehåller över 8000 bussturer till exempelvis Öland, Kolmården och 16 festivaler i Sverige, Norge och Danmark. Nytt för i år är fler avgångar till Landvetter flygplats och sommarresor till fjällvärlden.

I Swebus sommartidtabell finns resor till mer än 150 orter runt om i Sverige samt Oslo och Köpenhamn. Dessutom kör Swebus till 16 festivaler i Sverige, Norge och Danmark. På sommaren finns även busslinjer som enbart körs på sommaren, såsom turerna till Kolmården, Skara Sommarland och Öland.

Nyheter i Swebus´ sommartidtabell är fler avgångar till Landvetter, djurparksresor till Kolmården, fjällresor även sommartid och en sommarlinje till Skara sommarland.

Dessutom kör företaget resor till 16 festivaler i Sverige, Norge och Danmark, sommarresor till Öland och utökad sommartrafik mellan Linköping och Örebro.

Taggat som: ,

1 kommentar »

  1. ….vad bra….men det är inte förvånande att Swebus fortsätter att glömma bort sitt ursprungliga uppdrag…att köra expressbusstrafik.
    Verkar intressantare att leka med trafik hit och dit som inte är beständig..

    Möt konkurrensen från Nettbuss istället!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)