Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Groupiekillar fixar festivalbuss

Samir & Viktor designar festivalbuss. Foto: Swebus.

Samir & Viktor designar festivalbuss. Foto: Swebus.

Expressbussföretaget Swebus har de senaste åren satsat mycket på bussar till en rad olika festivaler i Sverige, men även till Roskildefestivalen i Danmark. I år satsar företaget på en kampanj tillsammans med artisterna Samir & Viktor. Med en egendesignad buss åker duon tillsammans med fans till Bråvallafestivalen. På plats kommer artisterna erbjuda “groupies” inne på festivalområdet.

För att nå en yngre publik har Swebus valt att samarbeta med artisterna och bloggarna Samir Badran och Viktor Frisk. I maj 2014 släppte artisterna singeln Success och låten blev etta på iTunes under sin första vecka. Tidigare i år deltog de i Melodifestivalen med låten Groupie som snabbt blev en hit.

Den som vill vinna en VIP-plats på Samir och Viktor-bussen och få chans att ta en groupie med duon på festivalområdet får tävla på artisternas Instagram. Tävlingen där har redan startat.

–  Samarbetet är ett kul initiativ där Samir och Viktor får en chans att ge tillbaka till sina fans med #samirviktorbussen. Genom tävlingar i sociala medier får artisternas fans tävla om en resa till Bråvallafestivalen, den 25 juni, säger Christel Grip kommunikationschef på Swebus.

Resten av sommaren kommer #samirviktorbussen att köra festivalbesökare till alla de festivaler som Swebus erbjuder resor till.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)