Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Misslyckad U-sväng, bussföraren ramlar ur stolen…

Ännu ett argument för att bussförare alltid, utan undantag, ska använda säkerhetsbälte. Exemplet kommer från Philadelphia, USA, och visar hur föraren av en stadsbuss ska göra en u-sväng, tappar kontrollen över bussen och ramlar ur förarstolen. Bussen går upp på järnvägsspår, passagerarna ramlar ur sina stolar och bussen klarar sig med en hårsmån från att kollidera med ett tåg. Bilderna är tagna med bussens övervakningskameror.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=s4FRxBI9EbE]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)