Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny försäljningschef hos Solaris Sverige

Nya Solaris Urbino. Solaris Sverige AB får ny försäljningschef från den 1 juni. Bild: Solaris.

Nya Solaris Urbino. Solaris Sverige AB får ny försäljningschef från den 1 juni. Bild: Solaris.

Den 1 juni tillträder Johan Green som ny försäljningschef för Solaris Sverige AB.  Johan Green kommer närmast från Iveco Nordic A/S där han sedan 2012 har varit Parts Sales Manager med ansvar för Ivecos reservdelar i Sverige och Norge, och för deras bussreservdelar i hela det nordiska området. Johan Green kommer att ingå i Solaris Sverige AB’s ledningsgrupp, och han kommer att utgå från huvudkontoret i Malmö.

Johan Green, ny försäljningschef hos Solaris Sverige.

Johan Green, ny försäljningschef hos Solaris Sverige.

Johan Green är utbildad ingenjör och har arbetat inom bussbranschen sedan 1997, bland annat inom Volvos bussverksamhet där han var produktspecialist och arbetade med utveckling och utbildning. Han har också varit engagerad i Volvo Bussars eftermarknadsverksamhet, senast under perioden 2007-2012 då han var Regional Aftermarket Bus Manager i region Skåne.

– Den breda tekniska bakgrunden och särskilt den mångåriga erfarenheten från eftermarknad ger Johan Green de bästa förutsättningarna för att medverka till vår fortsatta utveckling av Solaris Sverige AB, säger Klaus Hansen, vd för Solaris Sverige AB.

– Med Johans bakgrund har vi inte bara en försäljningschef med fokus på sälj, utan också en mycket kompetent och erfaren person som känner till alla aspekter när det gäller bussföretagande. Det är en helt nödvändig kompetens för att kunna leva upp till vår målsättning om att vara den föredragna och mest pålitliga partnern för våra kunder, menar Klaus Hansen.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)