Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Johan Ekman köper tillbaka sitt gamla varumärke

Johan Ekman köper tillbaka sitt gamla varumärke och tre bussar från Strömma. Foto: EkmanResor.

Johan Ekman köper tillbaka sitt gamla varumärke och tre bussar från Strömma. Foto: EkmanResor.

Den välkände bussprofilen och entreprenören Johan Ekman köper tillbaka sitt gamla varumärke EkmanResor Flexibussitet från Strömma Turism&Sjöfart. I affären ingår tre bussar inom lyxsegmentet. Johan Ekman driver i dag EkmanResor som anordnar paketresor med framför allt buss, men också med båt, flyg och tåg.

Hösten 2014 lanserade han st Bussness Class på den svenska marknaden – en specialbyggd exklusiv turistbuss, som utöver ny teknik och modern utrustning, bland annat erbjuder servering av varma måltider, generöst benutrymme samt en tillgänglighetsanpassad toalett med dusch.

-– I 25 år har min ambition varit att vända sig till resenärer med höga krav på kvalitet och service och med EkmanBuss Flexibussitet samt konceptet 1st Bussness Class ser jag fram emot ta bussbranschen till nästa nivå. Buss är många gånger det allra bästa resalternativet, och det kommer jag ge svenska resenärer en chans att upptäcka, säger Johan Ekman, VD och grundare till EkmanBuss Flexibussitet och EkmanResor.

– Vi har arbetat med Johan Ekman under flertalet år och jag är övertygad om att Johan med sin stora kompetens och sitt brinnande engagemang för bussbranschen och dess utveckling är den rätta personen för EkmanBuss Flexibussitets fortsatta resa, säger Jan Larsén, VD, Strömma Turism & Sjöfart AB.

Taggat som: , , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)