Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Mer flyg till superpopulärt bussresemål

Gekås i Ullared får nu flygförbindelse från Stockholm. Foto: Gekås.

Gekås i Ullared får nu flygförbindelse från Stockholm. Foto: Gekås.

I höst blir det fler flyg till ett av Sveriges populäraste bussresemål, Ullared. Bakom flyget står snabbväxande researrangören Sohlberg Resor AB där även Sohlberg Buss ingår. Nu är det stockholmare som får ett eget shoppingflyg till det populära lågprisvaruhuset Gekås i Ullared.

Förra året lanserades det första Ullaredsflyget, då från Skellefteå. Biljetterna till de två planen tog slut rekordsnabbt och över 300 norrlänningar besökte Ullared via flyg i november.

Förra veckan lanserades Ullaredsflyget från Stavanger i Norge. Även det blev en omedelbar succé och biljetterna tog slut på mindre än 12 timmar och ett extraflyg sattes in som också sålde slut fort och väntelistan är redan lång.

Nu är det dags för Ullaredsflyget att ta Stockholm till Ullared.

På torsdagen släpps biljetterna till de första resorna med Ullaredsflyget från Stockholm-Bromma. Resorna går den 9, 10 och 11 november och arrangeras av Sohlberg Resor AB i samarbete med Kullaflyg och Gekås Ullared. Sohlbergs vd Hans-Erik Sohlberg är väldigt positiv till det nya samarbetet.
– Jag ser en stor potential i Ullaredsflyget Stockholm, där finns en stor målgrupp som jag tror kommer att uppskatta detta nya resealternativ, säger han.

Share Dela

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)