Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Wist öppnar ny serviceanläggning i Avesta

WistWist Last & Buss öppnar på fredagen en helt ny serviceanläggning för bussar och lastbilar i Avesta. Sedan tidigare har en anläggning för bussar och lastbilar funnits där sedan 1960-talet. Den ägs sedan 2005 av Wist Last och Buss Syd AB.

Efter drygt ett års byggtid invigs på fredagen en helt ny anläggning för service, underhåll och försäljning av lastbilar och bussar i Avesta på Källhagens industriområde.

Anläggningen omfattar verkstad, butik för reservdelsförsäljning samt försäljning av nya och begagnade lastbilar och bussar. Verkstaden är även ackrediterat för att bland annat släcka besiktnings 2:or. Antalet sysselsatta är 22 personer som arbetar i skift mellan 06:00-22:00 på vardagar och tillgång av jour erbjuds på helger.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)