Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Busworld i bilder

Busworldpuff

Missade du årets stora bussmässa, Busworld i Kortrijk? Eller hann du inte gå runt? Vi har samlat en hel del intryck från mässan på vår Flickr. Där hittar du nästan 170 bilder från mässan. Här hittar du vårt album från mässan.  Men vi måste erkänna att vi inte heller hann med allt…

För att göra det lättare för dig har vi samlat all vår rapportering om och från Busworld på ett ställe. Där hittar du den bredaste rapporteringen från Busworld i något svenskt branschmedium. Allt utan kostnad för dig. Miljövänligt. Inga prenumerationsavgifter. Inga nerhuggna träd för att tillverka papper att trycka på.

Välkommen att läsa och att se!

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)