Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Tyska turistbyrån digitalprisad

Tyska turistbyråns press- och webansvarige Gustav Svärd med utmärkelsen från Mynewsdesk. Foto: Mynewsdesk.

Tyska turistbyråns press- och webansvarige Gustav Svärd med utmärkelsen från Mynewsdesk. Foto: Mynewsdesk.

Tyska turistbyrån utsågs på torsdagen till vinnare av Sveriges mest prestigefyllda pris inom digital PR – Årets Nyhetsrum 2015 – i kategorin ”Kultur, underhållning & turism” på Mynewsdesk. Det är en digital nyhetskanal som används av ett stort antal företag och organisationer för att nå ut till bland annat journalister.

Juryn, som bestod av anställda från sälj och marknad på Mynewsdesk motiverade priset så här:

”Vinnaren i denna kategori behåller uppmärksamheten från sina läsare genom en effektiv användning av bilder och relaterat material. Läsaren uppmuntras att stanna kvar länge i nyhetsrummet, då det alltid finna något nytt spännande att ta del av!”

– Det känns otroligt hedrande att få ta emot det här priset, som är ett kvitto på att vi är på rätt väg i vårt digitala PR-arbete. Jag måste säga att vi blev lite tagna på sängen av såväl nomineringen som vinsten, säger Gustav Svärd, press- och webbansvarig på Tyska turistbyrån.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)