Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny busschef hos Arriva

Per-Eric Bjurenborg blir chef för Arrivas Division Buss i Sverige.

Per-Eric Bjurenborg blir chef för Arrivas Division Buss i Sverige.

Arriva Sverige får en ny chef för bussverksamheten i Sverige. Den första mars tillträder Per-Eric Bjurenborg som ny direktör för division buss inom Arriva. Han kommer närmast från en tjänst som produktionschef på Ragn-Sells och har en lång och bred erfarenhet av transportbranschen från SL, Connex och sedermera Transdev både i Sverige och internationellt.

Arrivas division buss ansvarar för driften vid Arrivas sex bussdepåer i Stockholm och Halmstad samt teknik, säkerhet och trafikplanering för bussverksamheten. Arriva har ca 2 500 anställda på de sex depåerna och ca 800 bussar.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)