Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nobina växer i Finland

Nobinalogga11Nobina har vunnit en upphandling som HSL, Helsingforsregionens trafik, har genomfört och som gäller stadstrafiken i Esbo, en förort till den finska huvudstaden. Det nya avtalet startar den 15 augusti 2016 och sträcker sig över tre år med möjlighet till tre års förlängning. Det totala värdet beräknas till närmare 100 miljoner SEK över den treåriga löptiden.

Det nya avtalet omfattar 13 bussar. Nobina kommer att investera i 2 nya bussar.

– Vi vann ett uppdrag om 94 bussar av HSL i december, och det är positivt att HSL nu väljer Nobina för ytterligare ett uppdrag. Vi ser fram emot att tillsammans med dem fortsätta att utveckla trafiken till gagn för såväl uppdragsgivare som resenärer och ytterligare förbättra vår kundnöjdhet i HSL-området, säger Tom Ward, chef för Nobina Finland.

Taggat som: , , , , , ,

Categorised in: Internationellt, Nyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)