Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Vinga värvar ny teknisk chef

VingadumpVinga Bus Partner i Kungälv har värvat en ny teknisk chef. Det är Rolf Bergqvist från Alingsås, ett känt namn hos många i branschen. Han har en bakgrund som bland annat verkstadschef, tf operativ chef och vd. Rolf Bergqvist kommer närmast från en anställning hos Team Verkstad i Kinna. Han är mekaniker i botten och har arbetat med reparationer av tunga fordon sedan 1976.

– Jag älskar teknik och fordon och gillar fortfarande att meka, det kommer jag aldrig sluta att göra, säger Rolf Bergqvist.

Han börjar sin anställning hos Vinga Bus Partner under våren.

– Med all den erfarenhet och branschkunskap som Rolf har blir han en mycket viktig kugge inom ett för Vinga angeläget område, nämligen teknik och eftermarknad, säger Simon Larsson,vd och en av grundarna av Vinga Bus Partner.

Taggat som:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)