Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Shoppingcenter blir bussresemål

Mall of Scandinavia. Foto: Arild Vågen/Wikimedia Commons.

Mall of Scandinavia. Foto: Arild Vågen/Wikimedia Commons.

Det gigantiska shoppingcentret i Arenastaden i Solna, Mall of Scandinavia, blir nu bussresemål för Gävleborna. Det är VS & Perssons Bussar i Valbo som ska börja köra resor till det nybyggda köpcentret med det osvenska namnet intill Friends Arena i Solna.

Mall of Scandinavia invigdes i november förra året och gör anspråk på att vara Nordens största köpcentrum.

– Mall of Scandinavia är ett perfekt resmål för både shoppingentusiasten och ett eventuellt inte lika köpsuget sällskap, som istället kan slå sig ner på ett café eller en restaurang och njuta av dagen, säger Ingemar Strandberg, VS & Perssons.

I vår erbjuder man Gävleborna två resor, den 2 april och den 28 maj.

VS & Perssons Bussar AB har de senaste åren vuxit kraftigt. Totalt har bolaget idag 130 fordon och närmare 350 medarbetare. Linjetrafik och beställningstrafik kombineras med SGS-bussen som kör expressbussar till Stockholm.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)