Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny topp i Optare

Graham Belgum, ny ordförande för busstillverkaren Optare.

Graham Belgum, ny ordförande för busstillverkaren Optare.

Den brittiska busstillverkaren Optare har förnyat sin högsta ledning. Graham Belgum utsågs i månadsskiftet till arbetande styrelseordförande i Optare Group med ansvar för den strategiska och operationella ledningen av företaget. Han rapporterar direkt till chefen för den globala bussverksamheten hos Optares ägare Ashok Leyland.

Belgum kom till Optare i mars förra året som chef för affärsutveckling och eftermarknad och har arbetat i fordonsindustrin i 30 år. De senaste tio åren har han huvudsakligen varit verksam i bussbranschen med förändrings- och utvecklingsarbete.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)