Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Persontrafikmässan satte rekord

Årets Persontrafikmässa blev en succé med rekordmånga besökare. På vimmelkvällen på onsdagen var det rejält trångt. Foto: Ulo Maasing.

Årets Persontrafikmässa blev en succé med rekordmånga besökare. På vimmelkvällen på onsdagen var det rejält trångt. Foto: Ulo Maasing.

Årets Persontrafikmässa satte nytt besöksrekord. Totalt besöktes mässan av 6 243 personer som kollade in bussar, tillbehör, IT-lösningar, taxi och mycket annat. Det digra seminarieprogrammet, med över 100 seminarier, lockade också rekordmånga deltagare och i runda tal 1 000 seminariepass såldes.

Även branschfesten på onsdagskvällen var rejäl – och utsåld långt i förväg, trots att arrangörerna kunde ta emot 1 050 gäster.

Stämningen bland utställarna var också på topp och samtliga utställare som bussmagasinet.se talade med var mycket nöjda med årets mässa.

– Vi har haft en väldigt bra mässa, sa Klaus Hansen, vd för Solaris Sverige och hans kollegor bland bussleverantörerna var alla mycket positiva när de summerade intrycken under avslutningsdagens eftermiddag.

– En mycket bra mässa med många och rätt besökare i montern, förklarade Krister Thulin, Scanias svenske busschef.

– Vi har haft väldigt många härliga kunder i montern  och är mer än nöjda, löd betyget från Jonas Helsner, försäljningschef på Svenska Neoplan.

Elbusstillverkaren Hybricon ställde ut en av sina bussar för första gången på Persontrafik. Vd:n Fredrik Jonsson var belåten när han lämnade Svenska Mässan och tog flygbussen till Landvetter.

– För oss har det här varit en mycket bra mässa, förklarade han.

Anna Johansson från EvoBus var också belåten med mässan.

– Vi har sålt en hel del på mässan. Det är inte vanligt att man gör ett antal avslut på själva mässan, berättade hon.

Taggat som:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)