Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

250 gratisbussar till Ullared

Drygt 11 000 personer åktre gratisbuss till Ullared i helgen. Foto: Rolfs Flyg & Buss.

Drygt 11 000 personer åktre gratisbuss till Ullared i helgen. Foto: Rolfs Flyg & Buss.

Helgen den 4 – 5 februari blev en riktig rekordhelg för ett av landets mest populära bussresemål, Gekås i Ullared. Under helgen har Rolfs Flyg & Buss arrangerat gratis bussresor dit från Ystad i söder till Stockholm i norr och med påstigning i mer än 100 orter. Totalt har 11 392 shoppingsugna deltagare följt med i någon av de 250 olika bussarna. Med 125 bussar per dag blev det nytt bussrekord för Ullared.

– Det här är ett bra tillfälle att sprida vår resekatalog för 2017 och skapa medvetenhet om våra gruppresor. Syftet har varit att få med så många deltagare som möjligt och här har vi verkligen lyckats, säger Emanuel Karlsson vd för Rolfs Flyg & Buss.

Under helgen har bland annat en Instagramtävling anordnats där deltagarna uppmanats att skicka in selfies och kreativa shoppingbilder med hashtag #rolfsbuss. Totalt har över 1 000 olika bilder laddats upp med allt från bilder på välfyllda bussar till Morgan-och Ola-Conny-kuddar.

Taggat som: , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)