Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Expressbuss kör hemlösa till VM

Bus4You stöttar Gatans Lag. Bild:Nettbuss Travel.

Bus4You stöttar Gatans Lag. Bild:Nettbuss Travel.

Nettbuss Travel, med varumärkena Nettbuss express och Nettbuss Bus4You, satsar på att hjälpa Sverige i fotbolls-VM. Närmare bestämt fotbolls-VM för hemlösa som startar den 28 augusti i Oslo. Men redan på onsdag, den 16 augusti, börjar den verkliga uppladdningen i Göteborg.

Klockan 17 den 16 augusti vid Stora Teatern i Göteborg kommer Sverigerepresentanterna för Gatans Lag FF att spela fotboll mot flera välkända Göteborgsprofiler, med Glenn Hysén och Thomas Ravelli i spetsen. Det hela ingår i kulturkalaset i Göteborg.

Kändismatcherna är uppladdningen inför kommande fotbolls-VM för hemlösa i Oslo som startar den 28 augusti. Det är också ett tillfälle att sprida information om hur fotboll kan förändra liv och för att öka kännedomen om föreningens verksamhet. Göteborgsbaserade Nettbuss Bus4You är partner till Gatans Lag FF och kommer att köra laget till Oslo när de representerar Sverige i VM.

– Det var en självklarhet för oss att stå för resan till och från VM. Resan till Oslo innebär en kostnad som kunde ha satt stopp för deltagandet i turneringen, säger Anna-Karin Mooren, marknadschef på Nettbuss Bus4You.

Fotbollsmatcherna som spelas under kulturkalaset är en del av Gatans Lags aktivitetsplan för 2017. Det innebär också en möjlighet att samla in frivilliga ekonomiska bidrag till laget som är i behov av att kunna köpa in material såsom bollar, träningskläder, skor med mera inför deras resa mot VM.

– Som ett stöd till Gatans Lag FF kommer vi att vara på plats under kändismatcherna med en dubbeldäckare, lite tilltugg och aktiviteter för publiken mellan matcherna. Vi har parallellt en insamling där vi ger våra gäster möjlighet att skänka ett bidrag i samband med sin biljettbokning på vår hemsida nettbuss.se, säger Anna-Karin Mooren.

– Vi är glada att tillkännage att Nettbuss Bus4You kommer att ta Gatans Lag till årets fotbolls-VM i Oslo, bokstavligt talat.

Share Dela

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)