Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Vinga breddar sig med skyltar

Hanovers produktionsanläggning i Lewes, England.

Hanovers produktionsanläggning i Lewes, England.

Den i bussbranschen välkända tillverkaren av destinationsskyltar med mera, Hanover, breddar sitt partnerskap i Sverige. Ny partner till Hanover, vid sidan av Hanover Sverige och Lars Larsson, är Vinga Bus Partner där Simon Larsson och Albert Johannesson svarar för försäljning och support av Hanover skyltar. Lars Larsson vid Hanover Sverige är försäljningschef.

Vinga Bus Partner har erfarenhet av att sälja och importera stadsbussar och midibussar på den svenska marknaden. Nyliven blev det klart att Vinga ska vara återförsäljare för Scania Bussar i södra Sverige.

Vinga är baserat i Kungälv och är fullt utbildadade och håller lager av alla Hanover LED-skyltar som används i hela Sverige. Hanover erbjuder utvändiga samt invändiga LED-destinationsskyltar, samt TFT-skärmar med tillhörande styrenheter. Skyltarna är kompatibla med flertalet fordonsdaatorer på marknaden.

Hanover har sitt säte i Lewes, East Sussex söder om London och grundades 1985. Företaget sysselsätter idag drygt 250 personer och är representerat i 30 länder. Hanover har en årlig omsättning på nästan 40 miljoner euro, cirka 390 miljoner kronor. Produktionsanläggningar i Storbritannien och USA levererar över 80 000 LED-skyltar till 70 länder över hela världen.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)