Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Mustascher för Nettbuss Bus4You

Nettbuss Bus4You stöder mustaschkampanjen mot prostatacancer. Foto: Amanda Liljevall.

Nettbuss Bus4You stöder mustaschkampanjen mot prostatacancer. Foto: Amanda Liljevall.

Den 1 november inleds Prostatacancerförbundets årliga initiativ Mustaschkampen mot den vanligaste cancerformen hos män, prostatacancer. Samma datum uppmärksammas kampanjen med mustaschgestaltning i Nettbuss Bus4Yous sociala mediekanaler.

Bussbolaget visar sitt stöd för Mustaschkampen genom att bära kampanjens mustaschpins, agera mustaschmodeller i samband med insamling samt genom att uppmuntra sina resenärer att också lämna ett bidrag till forskning, utbildning och opinionsbildning.

Varje fredag kommer en mustaschprydd Nettbussmedarbetare att agera mustaschmodell på företagets Facebooksida för att samla in pengar till Mustaschkampen och varje måndag kommer en mustaschbild att publiceras på Instagramkontot.

Initiativet syftar till att skapa intern gemenskap och engagemang bland bolagets personal och tillsammans stå upp i kampen mot sjukdomen. Bussbolaget skänker pengar till Mustaschkampen genom spridning av mustaschbilderna på företagets Facebooksida.

– Vi tycker att det är viktigt att ta ställning i frågor som rör människors hälsa. Förra månaden ville vi visa vårt engagemang för Rosa Bandet-kampanjen i kampen mot bröstcancer och nu i november fortsätter vi att fightas mot cancer i samband med Mustaschkampen, säger Anna-Karin Mooren, marknadschef på Nettbuss Travel AB.

Share Dela

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)