Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Bussresearrangörer lyfter flygplats

Ett flygplan från KLM på Linköping City Airport. Foto: Bene Riobó, Wikimedia Commons.

Två väletablerade bussresearrangörer ska bidra till att lyfta flygplatsen i Linköping, Linköping City Airport. Det är östgötaföretagen Viking Buss & Flyg samt Ringarums Resor som gör en stor satsning på gruppresor direkt från Linköping City Airport med flygbolaget KLM. Bland destinationerna finns Kina, Sri Lanka, de Amerikanska sydstaterna, Skottland, Toscana, Portugal, Sicilien, Wien och Rom. Till flera av dessa destinationer blir det flera avgångsdatum.

– Vi har under det senaste året ökat samarbetet med de östgötska resebyråerna och vi ser nu resultatet av detta. Om man inte vill flyga charter eller boka flyg och hotell på egen hand finns det nu fantastiska gruppresor man kan välja på och nå resmål över hela världen tack vare KLM. När en grupp reser ut med morgonflyget så får man dessutom lite VIP-behandling i form av frukostbuffé innan man kliver ombord, säger Camilla Lejon, vd för Linköping City Airport.

– Vi har haft några resor från Linköpings City Airport de senaste åren och alla har varit jättenöjda. Man uppskattar smidigheten i att flyga från en liten flygplats som ligger nära hemmet. Från sängen till Toscana på 6 timmar är ju en fantastisk start på semestern! Vi har nu 9 olika destinationer från Linköping City Airport och kommer under året att komma med ännu fler, säger Stefan Wernholm, vd för Vikingbuss & Flyg och Åsa Fjordmark, vd för Ringarums Resor.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)