Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ulricehamn nästa för Fjällexpressen

Ulricehamn nästa.

Ulricehamn är knappast det första man tänker på när det gäller skidåkning. Men faktum är att Ulricehamn har en alpin anläggning av hög klass, Ulricehamn Ski Center, som ligger cirka tre kilometer utanför Ulricehamn. Anläggningen har fem liftar och sex nedfarter med varierad åkning. Från och med den här helgen kör även Fjällexpressens bussar dit.

Man kommer även att trafikera Lassalyckan skidstadion i Ulricehamn som är ett populärt friluftsområde där besökare vintertid åker på välpreparerade konstsnöspår på samma sträckor som skidåkarna i världscupen 2017 åkte.

Fjällexpressen kommer att ha avgång på lördagar från Göteborg kl 07:30 via Borås, till Ulricehamn Skicenter och därefter Lassalyckan skidstadion. Returresan avgår kl 15:30 från Lassalyckan skidstadion.

Förutom resor till Ulricehamn Ski Center och Lassalyckan skidstadion erbjuder Fjällexpressen även resor till Vallåsen, Sälenfjällen, Trysil och Idre.

Share Dela

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)