Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Bussförarens dag

Idag, söndag, är det bussförarens dag. Vi på bussmagasinet.se vill gärna lämna över en ros till alla bussförare som utför ett viktigt arbete, vare sig ni arbetar i kollektivtrafiken eller turist- och beställningstrafiken. Utan er skulle samhället inte fungera. Människor skulle inte kunna ta sig till arbete eller utbildning, till vård eller shopping, till idrott eller fritidsnöjen… Gator och vägar skulle korkas igen, miljön skadas allvarligt och livet för många människor skulle bli mycket svårare. Ni är värda all uppskattning!

Foto: Alicrescent123/Wikimedia Commons.

Share Dela

Taggat som:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2020 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)