Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

VS & Perssons Bussar ger sig ut och golfar

Michael Wikström, vd på VS & Perssons Bussar.

Bussföretaget VS & Perssons Bussar i Valbo väster om Gävle blir ny officiell buss- och reseleverantör till Svenska Golfförbundet. Företaget ingår i koncernen Björks & Byberg och har nyligen skrivit ett treårsavtal med Svenska Golfförbundet och de kommer bland annat att köra spelarna på Swedish Golf Tour till tävlingen Pärnu Bay Golf Links Challenge i Estland i början av sommaren.

– Vi är väldigt stolta och glada över att bli svensk golfs officiella buss- och reseleverantör och ser fram emot att bland annat få köra spelarna på golftouren till den nya tävlingsorten Pärnu i Estland i slutet av maj, säger Michael Wikström, vd på VS & Perssons Bussar.

Swedish Golf Tour-tävlingen i Estland blev möjlig genom huvudpartnern Tallink Silja Line och tack vare VS & Perssons långa relation med resedestinationen Pärnu, som även kallas för sommarhuvudstaden i Estland, föll de praktiska resebitarna på plats. VS & Perssons Bussar har kört gäster till ortens spahotell och badanläggningar i över 20 år. Sedan i höstas har man även lagt till Pärnu Bay Golf Links i resekatalogen, något som Svenska Golfförbundet och Swedish Golf Tour nu får nytta av.

Avtalet mellan Svenska Golfförbundet och VS & Perssons Bussar är skrivet över tre år och parterna har som ambition att hitta fler gemensamma beröringspunkter och ser det här som starten på ett långt samarbete. Buss- och resebolagets tanke är att specialsy resor och genom det nya samarbetet erbjuda Sveriges golfare nya upplevelser och destinationer utifrån intresseområde och passion.

– Vi har massor av temaresor inom koncernen till både nationella och internationella destinationer, som vi vet tilltalar golfare. Bland annat våra whiskyresor till Skottland eller våra sport, teater- och konsertresor till flera orter i Sverige och Europa. Vi vill skapa nya reseupplevelser åt golfare, säger Michael Wikström.

VS & Perssons Bussar är sedan tidigare sponsor till SAIK Bandy, Gefle IF Fotboll samt buss- och resepartner till Skidskytte-VM i Östersund 2019. Inom koncernen finns även samarbetsavtal med Svenska Fotbollförbundet, Mora IK, Modo Hockey, Mora KAIS, IBF Falun med flera.

Share Dela

Taggat som: , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)