Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Regnbågsfärgat för Transdev, Flygbussarna och Styrsöbolaget

Flygbussarna, liksom moderbolaget Transdev och övriga Transdevbolag deltar i EuroPride i Stockholm och Göteborg. Foto: Transdev.

För sjätte året i rad deltar Flygbussarna i prideparaden i Stockholm som äger rum på lördag. För andra året i rad deltar även Flygbussarna Door to Gate. Temat för Flygbussarnas deltagande är ”Travel with Pride”. Även Flygbussarnas ägare Transdev liksom Styrsöbolaget deltar i Pride.

Transdev och dotterbolagen Flygbussarna, Flygbussarna Door to Gate och Styrsöbolaget som bidrar till att stockholmare och göteborgarna kan resa varje dag, deltar i festivalen under temat ”Move with Pride” och ”Travel with Pride”.

– Kollektivtrafikbranschen är spännande just för att den består av en stor mångfald av personer, resenärer och medarbetare. Tolerans och öppenhet är viktigt för oss och vi tror att Transdev berikas av mångfalden. För att uppmärksamma frågan deltar vi med stolthet i EuroPride både i Stockholm och Göteborg, säger Eva Tiséus, Marknads- och Kommunikationsdirektör på Transdev Sverige.

– Vi tror på människors lika värde och vill bidra till att skapa uppmärksamhet och värme för mångfald och inkludering, säger Camilla Tienso, marknadschef på Flygbussarna.

Vi tror på människors lika värde och vill bidra till att skapa uppmärksamhet och värme för mångfald och inkludering, säger Camilla Tienso, marknadschef på Flygbussarna.

– Mångfald och inkludering är en hjärtefråga för Flygbussarna och i och med deltagandet i Prideparaden vill vi främja jämlikhet och acceptans för människor med olika sexuella identiteter och livsstilar, skriver Flygbussarna i ett pressmeddelande.

I årets parad utsmyckas bussen och minibussen med ballonger och glitter i mängder. Flygbussarna Door to Gates logga kommer för en dag att förvandlas till ”Straight from Door to Gay”.

Under hashtaggen #travelwithpride kan man följa Flygbussarna och Flygbussarna Door to Gates medverkan under Prideparaden.

Taggat som: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)