Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Scandorama satsar på fjärran resmål

En av resorna i det nya utbudet från Scandorama är Marockos kungliga städer, där bland annat Marrakech ingår. Foto: Scandorama.

Researrangören Scandorama, som en gång endast arbetade med bussresor, vidgar sitt utbud ytterligare. Det sker genom att man nu lanserar Scandorama Selection, 22 olika rundresor till fjärran resmål som Vietnam, Mexiko, Kuba, Kaukasus, Colombia, Galápagos och USA.

Resorna i Scandorama Selection är paketresor som avgår nästa år.

Enligt arrangören handlar det om resor som är ”skapade för den äventyrslystne resenären som vill ha ett bekvämt paketerat äventyr där allting ingår – flyg, hotell, svensktalande Scandoramaguide, rundresa med ett upplevelserikt program med mera. Flera av de exotiska resorna avslutas dessutom med sol, bad och all inclusive bland vajande palmer och turkosa vågor.”

– På dessa rundresor upptäcker vi flera av Unescos världsarv som finns på många av våra gästers bucket list. Från det stora äventyret i Australien till Inkaindianernas Peru med Machu Picchu, spännande Colombia, en svårslagen kombination av Galápagos och Amazonas och tre olika rundresor i USA, för att bara nämna några, säger Johan Arlock, VD på Maxli Travel Group.

– Vi har de senaste åren haft resor till Kuba, Sydafrika och Indien bland annat, och dessa har varit mycket populära. Med större efterfrågan har därför inte steget varit långt att nu lansera fler härliga rundresor världen över, säger Jeanette Larsson, marknadsansvarig på Scandorama.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)