Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Högtryck för väderskydd

Roger Ivarsson, platschef hos Team Tejbrant i Hultsfred.

Team Tejbrant, mest känt för sina väderskydd till bland annat busshållplatser, upplever just nu en rekordhög efterfrågan. Aldrig tidigare har företaget haft så mycket att göra, rapporterar Team Tejbrant. Inte ens när man fyllde hela Stockholm med nya väderskydd i början av 1990-talet.

– Vi går på högvarv, och mer än det sedan vi fick en stor order på 280 nya busskurer till Malmö stad, säger platschef Roger Ivarsson hos Team Tejbrant i Hultsfred där tillverkningen av företagets produkter sker. Administration och försäljningsorganisation finns i Stockholm.

Produktionen utgörs av busskurer, reklamvitriner, cykelparkeringar, skydd på perronger m m i aluminium. De två senaste åren har skydd till laddstationer blivit stort, främst i Norge men även i Sverige.

Ungefär hälften av tillverkningen går på export.

Efterfrågan gör att företaget nu nyanställer personal i Hultsfred.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)