Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Armbågsrum och platsreservation på FlixBus

Expressbussoperatören FlixBus inför nya tjänster. Foto: Ulo Maasing.

Europas största expressbussoperatör, FlixBus, lanserar nu två tilläggstjänster som kunderna kan boka på företagets hemsida: platsreservation samt dubbelsäte. Det senare ger resenären mer utrymme eftersom man får en hel sätesrad för sig själv.

För platsreservation inför FlixBus två kategorier, ”panorama” där kunden får mer utsikt, i princip platser på första raden, samt ”classic” på övriga platser.Priser för platsreservationer är 15, 20, 35 eller 40 kronor beroende på resans längd och vilken sittplats man bokar.

Dessutom kan resenärer boka ett extra säte med tilläggstjänsten ”dubbla säten” under själva platsbokningen. Priset för två säten varierar, beroende på resans längd. Ett dubbelsäte innebär dock inte att resenärerna får ta med sig extra bagage ombord, utan det är ordinarie bagageregler som gäller.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)