Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Gott Nytt År!

Ännu ett år har gått för att avlösas av ett nytt. För sex år sedan startade vi Bussmagasinet.se utan att ha några resurser bakom oss och trots att vi av många blev varnade för att branschen knappast var mogen för en riktig nyhetskanal på nätet. Men vi blev också uppmuntrade av många och det hjälpte oss komma igång. Inte minst blev vi hjälpta av annonsörer (ni vet vilka ni är – stort tack!) som förklarade att ”Det här tror vi på – här vill vi synas!”

Nu är vi i början av vårt sjunde år  – och ser fram mot det. Här hade vi inte varit utan er, alla våra allt fler läsare och annonsörer. Vi har fått många uppmuntrande tillrop och ibland också en del kritik. Vi är lika tacksamma för bådadera.

Därför vill vi nu önska er alla ett riktigt framgångsrikt och Gott Nytt År !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)