Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Arrivas busschef går

Per-Eric Per-Eric Bjurenborg, divisionsdirektör Buss, Arriva, lämnar. Foto: Arriva.

Efter tre år i företaget lämnar Per-Eric Bjurenborg, divisionsdirektör Buss, Arriva Sverige. Under fram tills att en ny divisionsdirektör är på plats kommer Anders Frykman, idag affärsområdeschef Stockholm, att utöver sin nuvarande roll gå in som tillförordnad divisionsdirektör med ansvar för hela den operativa bussverksamheten.

En annan förändring i Arrivas ledningsgrupp är att Annette Jensen, som sedan en tid tillbaka lett teknikorganisationen inom divisionen på konsultbasis, anställs och får ett utökat ansvar där även fastighetsavdelningen och Claims tillsvidare kommer att ingå.

Såväl Anders Frykman och Annette Jensen rapporterar båda till vd Johan Åhlander och ingår tillsvidare i Arrivas svenska ledningsgrupp.

Taggat som:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)