Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Guldstänk över känd bussprofil

Alan Björk, Björks Buss, fick på torsdagskvällen ta emot utmärkelsen Årets Företagare på Guldstänksgalan i Västerås. Foto: Guldstänk.

En av de mest välkända profilerna i svensk bussnäring sedan många år, Alan Björk från Björks Buss, fick på torsdagskvällen ta emot utmärkelsen Årets Företagare på Guldstänksgalan i Västerås. Årets företagare utses av Företagarna Västerås och delas ut till den företagare som under året utfört prestation i samhället, näringslivet och Västerås och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. 

Priset delas ut för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer.

Motiveringen för att tilldela Alan Björk priset lyder:

”Årets företagare kan konsten att ta lika väl hand om sina medarbetare som sina kunder. Här finns en genuin känsla för att göra goda affärer som också är till nytta för samhället. Generositet, medkänsla, omtanke och service är ledstjärnorna för detta framgångsrika familjeföretag som växt till Sveriges största privatägda koncern i sin bransch.”

Alan Björk tog över familjeföretaget Björks Buss efter sin far för 37 år sedan. Idag ingår företaget i Björks & Byberg AB med drygt 2 300 anställda, varav cirka 280 i Björks Buss.

Taggat som: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)