Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Flygbussarna i Pride för sjunde året

Flyugbussarna deltar i Prideparaden i Stockholm för sjunde året i rad – i år under parollen ”Rainbow Riders.” Bild: Flygbussarna.

När årets stora Prideparad den 3 augusti går genom Stockholm deltar Flygbussarna för sjunde året. Och företaget lovar ett bubblande deltagande i år under temat Rainbow Riders. Företaget framhåller att Flygbussarna stolt vill visa ”att oavsett vem du älskar eller hur du identifierar dig är du varmt välkommen att resa till eller från flygplatsen med den färgglada bussen och bli en ”Rainbow Rider”.

Prideparaden i Stockholm är traditionellt Skandinaviens största Prideparad.

– Det är en självklarhet för oss på Flygbussarna att vara med i Prideparaden. Vi vill bidra till att skapa uppmärksamhet kring hur viktigt det är med mångfald, inkludering och människors lika värde, något som vi står för året om, säger Camilla Tienso, marknadschef på Flygbussarna.

I år kommer de hundratusentals åskådarna längs paradvägen att bjudas på en bubblande upplevelse, då bussen smyckas med såpbubbelmaskiner. Deltagarna består av glada flygbussmedarbetare med vänner.

Under hashtaggen #RainbowRiders kan man följa Flygbussarnas medverkan under Prideparaden.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)