Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Sena bokningar ökar kraftigt

Sista-minutenbokningarna har ökat kraftigt i sommar enligt Scandorama och Ölvemarks Holiday.

Sista-minutenbokningarna av resor har ökat kraftigt i sommar, rapporterar buss-och gruppresearrangören Scandorama och Ölvemarks Holiday. Det opålitliga sommarvädret i Sverige är förklaringen, uppger arrangören.

– Många väntar in i det sista med att boka sommarsemestern, men nu är semestern nära och man vågar inte chansa på en fin sommar i Sverige. Sedan midsommar har sista minuten-försäljningen ökat med 40 procent jämfört med under samma period förra året, säger Jeanette Larsson, marknadsansvarig hos Scandorama.

Men det är inte bara solen som lockar, enligt Scandorama och Ölvemarks Holiday. Bland de resor som säljer bäst finns enligt arrangören både resor till varmare breddgrader som Gardasjön och Izola, men även rundresor med fokus på upplevelser som Baltikum Runt och England med Cotswolds och Kent.

– Vi ser en särskilt stor efterfrågan på våra rundresor med buss, säger Jeanette Larsson.

Taggat som: ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)