Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nytt i tekniktoppen hos Arriva

Anette Jensen har utsetts till teknisk direktör vid Arriva Sverige AB. Foto: Arriva.

Buss- och tågoperatören Arriva Sverige AB samlar hela sin tekniska organisation ien enhet, efter att tidigare haft en organisation för buss och en för tåg. Till ny teknisk direktör med övergripande tekniskt ansvar för den svenska verksamheten har Arriva Sverige utsett Anette Jensen. Hon sitter redan idag i den svenska ledningsgruppen som teknisk chef för bussdivisionen.

– Genom att sammanföra de tekniska funktionerna för buss och tåg kommer vi att kunna uppnå fler synergier inom bland annat inköp men också få en bättre styrning av verksamheten och våra underentreprenörer. Annette Jensen har genom det framgångsrika förändringsarbete hon genomfört på våra verkstäder de senaste åren, visat på den potential som finns i en sådan sammanslagning, säger Johan Åhlander, vd för Arriva Sverige AB.

Anette Jensen är utbildad ingenjör med inriktning på produktion och industri och har tidigare arbetat på bland annat Volvo, Siemens och som SAP senior konsult inom supply chain.

Organisationsförändringen träder i kraft det kommande månadsskiftet.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)