Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Rekordresa för Ölvemarks

Ölvemarks Holiday slår i helgen rekord med resor till Prag. Foto: Ölvemarks Holiday.

Ölvemarks Holiday sätter i helgen nytt rekord med bussresor till Prag. 800 resenärer i tio bussar reste på torsdagsmorgonen från Öresundsterminalen i Malmö på en höstweekend i den tjeckiska huvudstaden. Prag är ett av Ölvemarks Holidays populäraste resmål.

– Vår årliga stora Pragresa om hösten har kommit att bli en tradition och i år slår vi alla rekord med hela 800 resenärer från runt om i landet som nu är på väg mot Prag i våra bussar, säger Jeanette Larsson, marknadsansvarig på Ölvemarks Holiday.

– Fler och fler upptäcker fördelarna med bussen, det är ett både klimatsmart och bekvämt sätt att resa på. Under det senaste året har våra bussresor ökat med 15 procent jämfört med föregående år, säger hon.

Taggat som: ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)