Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

FlixBus och kryssningsrederi i partnerskap

Ett av Costa Cruises fartyg, Costa Pacifica, på Strömmen i Stockholm. Foto: Ulo Maasing.

Expressbussföretaget FlixBus och ett av Europas största kryssningsrederier, Costa Cruises etablerar samarbete. Personer som bokar en kryssning med Costa Cruises kan samtidigt boka en bussresa till den hamnstad där de kryssningen börjar eller slutar. Bokning kan göras till eller från vilken som helst av FlixBus destinationer i hela Europa. Bokningen måste göras antingen via en resebyrå eller Costas kontaktcenter.

Partnerskapet mellan FlixBus och Costa Cruises förbinder mer än 1 000 FlixBusdestinationer i Europa med de hamnstäder där Costas kryssningsfartyg inleder eller avslutar sina kryssningar. Det är tretton italienska hamnar, bland andra Bari, Civitavecchia, Genua, Neapel, Palermo och Savona. Utanför Italien är det tio städer: Amsterdam, Barcelona, Bremerhaven, Köpenhamn, Hamburg, Kiel, Marseille, Rostock (Warnemünde), Stockholm och Valencia.

FlixBus´ linjenät i Europa omfattar nu 30 länder. Partnerskapet gör det möjligt för personer som vill kryssa med Costa att nå sina kryssningsfartyg utan att behöva äga eller köra bil.

– Det här är ett nytt, unikt partnerskap i vår bransch och gör det ännu mer lättillgängligt att semestra med Costa, säger Mario Alovisi, chef för transporter, turlistor och revenue management på Costa.

Share Dela

Taggat som: ,

Categorised in: Internationellt, Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)