Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nytt i Arrivatoppen

Håkan Skog tar över ansvaret för Arriva Sveriges anbudsavdelning. Foto: Arriva.

Arriva Sverige AB har anställt Håkan Skog som ny Commercial Director. Han kommer att ansvara för Arrivas anbudsavdelning. Håkan Skog har examina i teknisk fysik och elektroteknik från Linköpings universitet och företagsekonomi från Stockholms universitet. Samtidigt blir Anders Frykman ordinarie direktör för division buss efter att ha varit tillförordnad på posten sedan i februari i år.

Håkan Skog efterträder Gustav Nilsson som lämnar Arriva för att börja på IK Investment Partners. Han kommer närmast från ISS A/S där han har varit Head of Business Development Key Accounts. Innan ISS arbetade Håkan som konsult i Sverige och utomlands.

Han tillträder sin nya tjänst den 1 mars nästa år.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)